Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от трибуната на

...
 Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от трибуната на
Коментари Харесай

Карадайъ: Мафията напуска пленарната зала

 Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от трибуната на Народното събрание.

Повод бе държанието на „ Продължаваме промяната ”, които излязоха с декларация против връщането на опцията да се гласоподава и с хартиена бюлетина и напуснаха демонстративно залата на Народното събрание.

Карадайъ прикани ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов да наложи санкции поради отправени обиди в декларацията, прочетена от Андрей Гюров.

„ Мафията напуща, тъй като от тази естрада нееднократно сме ви призовавали да вършиме забележки на всички народни представители, които си разрешават да вършат квалификации към своите съперници ”, съобщи Карадайъ.

Народни представители, които посредством очевидно нарушаване на конституцията на Р България, са се настанили на терена на политиката, да им позволявате да назовават своите съперници „ мафия “, господин ръководител, не е разрешено, не е добре “, обърна се той към Вежди Рашидов.

Депутати, които в очевидно нарушаване на закона обитаваха във властта и си мислеха, че властта им се поставя заедно с машинациите на машините, както и да лимитират правото на българските жители да могат да гласоподават, съгласно тях това е демонстрация на народна власт, продължи Карадайъ. А тези, които се пробват да вкарат един естествен ред, който съществува в целия свят, в Европа, Европейски Съюз,  те този модел го назовават „ мафия “, възмути се той.

И съобщи: „ В такива случаи минимум се прави забележка на такива народни представители. Дори освен това – би трябвало да се наложи най-тежко наказание – премахване от залата за няколко съвещания. ”.

Но тези които се самоокачествиха какви са на терена на политиката, те си отпътуваха, разгласи Мустафа Карадайъ. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР